Allegro

Onze kijk op ICT

Wat is nu de beste ICT-oplossing voor uw organisatie? Een mooie naam? Een fancy team van ICT-professionals? Een ongelimiteerd budget? Volgens ons is er voor u maar één belang: een soepele bedrijfsvoering met een maximaal rendement. Met een automatiseringssysteem dat storingsvrij zijn werk doet, klaar is voor de toekomst en het optimale haalt uit de output van u en uw medewerkers.

Allegro is een betrouwbare, nuchtere ICT-dienstenpartner voor levering, implementatie en beheer van uw complete automatisering. We ‘ontzorgen’ en bieden u alle denkbare producten en diensten onder één dak. Van het beheer van uw PC-netwerk tot innovatieve Cloud oplossingen. U kunt daarbij rekenen op waardevolle adviezen, gebaseerd op onze ruime vaktechnische kennis en praktijkervaring. We groeien voortdurend mee met de laatste ontwikkelingen, zonder het belangrijkste aspect uit het oog te verliezen: uw bedrijfsvoering en uw waardevolle data.

Continuïteit door samenwerking

Ons bedrijf is ontstaan uit liefde voor het vak. In 1993 begonnen op de spreekwoordelijke zolderkamer, groeiden wij door de jaren heen uit tot een dynamisch ICT-bedrijf met een team van twintig betrokken professionals. Gebleven is het enthousiasme, de betrokkenheid en de no-nonsense benadering van onze mensen. Allegro houdt niet van eenrichtingsverkeer: juist door goede samenwerking komen we tot een soepele automatisering van uw bedrijfsvoering. En dat merkt ú dagelijks in uw bedrijfsvoering. Wat uw wensen ook zijn, in welke sector u ook opereert: wij bieden altijd de ICT-oplossing die bij u past.