Allegro

Sponsoring

Allegro helpt het Dakar PressTeam door Zuid-Amerika!

Via onze trouwe klant Citroën Nederland begon Allegro in 2010 voor het eerst met sponsoring van het Dakar PressTeam. Zij crossen dwars door Zuid-Amerika in gezelschap van 96 motoren, 15 quads, 60 auto’s en 41 trucks. Ook in 2012 mogen wij ons weer vol trots sponsor noemen van deze club.

Het Dakar PressTeam 2011 bestond uit Leon Jansen (team captain), Ewout ‘The Batman’ Batstra (navigator, monteur en fotograaf), Sabine Weghorst (journalist), Fred Tiggelaar (fotograaf), Dirk van Veen (coureur, fotograaf en techneut), Jerry Bouma (fotograaf) en Robbert Maas (fotograaf). Voor Fred en Jerry was dit hun eerste Dakar experiment, de rest van het team kennen we nog van voorgaande jaren. Ook dit jaar wensen we het team weer een mooie rit! Kijk voor foto’s en meer op www.dakarpress.nl.

Allegro sponsort de Flying Teachers

Flying Teachers zet zich in voor kennisoverdracht aan kansarme jongeren in Burma. Burma heeft één van de armste bevolkingen van Zuid Oost Azië.

Sinds de catastrofe door de orkaan Nargis in 2008, waarbij 900 scholen zijn verwoest, is pas 10% herbouwd. Flying Teachers probeert hier op kleine schaal iets aan te doen en helpt mee het onderwijssysteem weer op te bouwen. Allegro helpt hen daarbij. U ook? Kijk op www.flyingteachers.nl voor meer informatie.

 

Allegro helpt het Groot Concertkoor Amsterdam

Het Groot Concertkoor Amsterdam is een gemengd koor dat sinds 2009  onder leiding staat van de Spaanse dirigent López Cortón.

Het GCA voert grote meerstemmige koorwerken uit, varierend van barokke, romantische tot hedendaagse componisten. Recentelijk heeft het koor werken van Bach, Handel en Mendelssohn ten gehore gebracht op de mooiste locaties van Amsterdam waaronder het Concertgebouw, de Westerkerk, kerk De Duif en het Muziekgebouw aan het IJ. In deze tijd van schrale subsidies helpt Allegro ze graag verder. U ook? Kijk op www.grootconcertkooramsterdam.nl.