Allegro

Referenties

Allegro Automatisering heeft langdurige ervaring met uiteenlopende opdrachtgevers in diverse branches. Hieronder vindt u enkele korte impressies van onze meerwaarde in projecten.
 

Systeembeheer voor Team Vier

Team Vier is een onafhankelijk marktonderzoeksbureau dat al 28 jaar inzicht verschaft in de marktpositie van zijn opdrachtgevers.

Opdrachtgevers zijn o.a. PostNL, de AVRO, Woningbouwcorporatie Ymere en collega-onderzoeksbureaus.
Directeur Ton Berghahn: ’Al jaren werken we buitengewoon prettig samen met  Allegro. Ze zijn hier in 2008 vol enthousiasme aan de slag gegaan en hebben intussen ongelofelijk veel werk verzet. We hebben al die tijd gemerkt dat Allegro ook helpt bij zaken die buiten hun kernactiviteiten vallen. Consultants zijn nooit te beroerd om ook buiten de reguliere uren brandjes te blussen. Nogmaals: een buitengewoon prettig partnership.'

 

Serveronderhoud en netwerkbeheer
voor STIJL 2000

STIJL 2000 is al meer dan tien jaar een zeer tevreden klant van Allegro. Het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van o.a. kunststof en aluminium kozijnen en deuren, serres, dakkapellen en complete (traditionele) aanbouwen.

Vanuit de zes ruim opgezette showrooms in de Randstad en met ondersteuning vanuit het hoofdkantoor in Nieuwkoop, worden jaarlijks producten gemonteerd bij meer dan duizend tevreden klanten.
De communicatie en afstemming tussen de showrooms, het hoofdkantoor en de montageploegen wordt gefaciliteerd door een uniek, tailor made ontwikkeld softwaresysteem. Allegro Automatisering levert alle benodigde hardware, periodiek serveronderhoud en netwerkondersteuning en is voor STIJL 2000 een betrouwbare, flexibele en veelzijdige ‘ICT-hofleverancier’.