Allegro

Gratis MyDIGIPASS account

Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel een paar online accounts. Dat kan Facebook zijn, de website van de voetbalvereniging, webmail, noem maar op. In de praktijk gebruikt men vaak hetzelfde, makkelijk te onthouden wachtwoord voor al deze login's. We weten best dat daar beveiligingsrisico's aan kleven, maar nemen deze uit praktische overwegingen voor lief.

Vasco heeft hier een volledig kosteloze oplossing voor, in de vorm van een beveiligde omgeving waar u deze online kunt opslaan. Vanaf het "launchpad" kunt u vervolgens al deze beveiligde sites openen, terwijl het wachtwoord gekopieerd wordt zodat u deze eenvoudig in het betreffende veldje kunt plakken.

Het is dus niet langer noodzakelijk om overal hetzelfde simpele wachtwoord te gebruiken wat de beveiliging van uw persoonlijke informatie online drastisch verhoogd. Een voorbeeld van een écht wachtwoord: ~uMZg3u.TnV5X72

Waarom is het dan gratis, vraagt u zich wellicht af. Simpelweg om een grote groep gebruikers te krijgen, wat de naamsbekendheid van Vasco en haar diensten ten goede komt. Daarnaast kunnen webmasters tegen betaling een MyDIGIPASS login box op de site plaatsen, waardoor MyDIGIPASS gebruikers met één klik kunnen inloggen vanaf de launchpad (dus zonder gebruikersnaam en wachtwoord te knippen en plakken). Hiermee biedt de website dus gratis beveiligde toegang aan voor haar bezoekers die gebruik maken van de gratis app.

Hoewel wij geen ondersteuning kunnen bieden op een gratis product, is de registratieprocedure erg simpel en bevelen we het gebruik van deze dienst van harte aan. Mocht u interesse hebben om een MyDIGIPASS loginbox te plaatsen op uw website, neem dan contact op met uw accountmanager.

U kunt zich aanmelden via www.mydigipass.com