Allegro

Netwerk beheer

De ICT-wereld wordt nog wel eens omgeven door een wolk van gebakken lucht. Bij Allegro hanteren we liever een gezonde, duidelijke benadering. Die levert u mooi maatwerk op tegen een aantrekkelijke prijs.

Dat geldt ook voor het beheer van uw ICT-platform. Met AllegroBeheer kiest u voor de oplossing die bij úw bedrijf past, of dat nu gaat om beheer op locatie, remote beheer of de AllegroHelpdesk.

AllegroBeheer

Na een zorgvuldige inventarisatie van uw ICT-omgeving en een duidelijke blauwdruk en documentatie van uw systeem kiezen we samen met u voor de juiste aanpak. Beperken we dat tot beheer bij installaties van nieuwe updates en softwarepakketten, of ook in geval van nood en bij periodieke controles? Wij beheren uw netwerk op een manier die ú prettig vindt. Heeft u ons alleen nodig bij urgente problemen? Dan is het wellicht een idee dat we u (of klassikaal) op de werkplek een extra ICT-cursus geven. Wilt u liever eens in de week, maand of kwartaal een systeembeheerder op uw kantoor? Dat kan natuurlijk ook. Allegro kan zelfs ál uw ICT beheren, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Iedere bedrijf werkt anders en daarom verdient iedere ondernemer een andere ICT-oplossing. Flexibel in alle opzichten. Dat is AllegroBeheer.

Veilig werken met AllegroSpamschredder en de AllegroFirewall

Ondanks het gebruik van antivirussoftware en natuurlijk uw oplettende blik blijft uw PC netwerk het doelwit voor virussen, malware en spambombardementen. Spamschredder zorgt ervoor dat al uw inkomende mail volledig virusvrij wordt afgeleverd. Snelle updates en meerdere virusscanners ontnemen de kans op besmetting. De AllegroFirewall zorgt voor veilig thuiswerken, blokkeert risicosites en garandeert u en uw medewerkers een veilig en zorgeloos internetverkeer.