Allegro

Maatwerk

Streeft u naar een homogeen computerpark, dan is een standaardinrichting voor al uw werkplekken onontbeerlijk. Daarmee creëert u een stabiele werkomgeving, die betrekkelijk eenvoudig is in te richten en te onderhouden. Bovendien kunnen uw medewerkers worden aangesproken op iedere afwijking in die standaard.

Samen bekijken we welke programmatuur in de standaardinrichting wordt opgenomen. Vervolgens zetten we een proefwerkplek op die we uitgebreid testen. Na uw goedkeurig voeren we de standaardinrichting op iedere werkplek door. Ook verzorgen we complete databases, zoals urenregistraties, waarbij we uitermate voorzichtig omgaan met uw precaire gegevens. Informeert u eens naar de mogelijkheden.

Huisstijl implementeren in uw ICT

Een huisstijl heeft u niet voor niets. Zeker in dit digitale tijdperk is het zaak dat u al uw documenten een uniforme uitstraling geeft. Allegro realiseert voor u alle macro’s en sjablonen binnen uw applicaties. Zo correspondeert u op een uniforme en herkenbare manier naar uw relaties. Met CodeTwo Exchange Rules geeft u aan al uw uitgaande mail een persoonlijke signatuur, of dat nu gaat om een disclaimer of een persoonlijke handtekening. Informeert u eens naar de goede ervaringen van onze klanten!