Allegro

Internetdiensten

Op het gebied van internet zijn er inmiddels zoveel aanbieders dat u als ondernemer al snel door de bomen het bos niet meer ziet, zowel op technisch als financieel gebied.

Denkt u maar aan internet toegang, digitale telefonie, internettelefonie (VoIP), GPN, Pinnen over IP (PoiP), alarm over IP, webhosting en hosted design. Bij Allegro kunt u terecht voor al deze zaken en heeft u het grote voordeel van één aanspreekpunt, één SLA en één factuur.

AllegroInternet

Razendsnel internet (XDsl, radio, glasvezel, ethernet over koper of SDSL.BIS) met continue monitoring, snelle responstijden en marktconforme prijzen

AllegroGPN

Bij AllegroGPN beschikt u over een perfect werkend netwerk waarmee uw vestigingen kunnen communiceren. Daarbij huurt u servercapaciteit in het Allegro server rack. U beschikt daarbij 24/7 over toegang tot ons datacenter en kunt volledig gebruik maken van het kwaliteitsnetwerk van Allegro, inclusief huur van de internetpoort en firewall. Een uitermate veilige manier om uw netwerk buiten de fysieke omgeving van uw kantoor te houden en ideaal als u gaat verhuizen.

AllegroVoIP

Sinds het ontstaan van de technologie werkt Allegro al met VoiP. De VoIP-tarieven zijn zeer concurrerend ten opzichte van mobiele en internationale beltarieven. Zo kunt u tegen een vast tarief ongelimiteerd bellen met iedere markt en doelgroep die u wilt bereiken.

AllegroPoiP

Pinnen via uw breedbandverbinding is een grote vooruitgang op het traditionele inbellen. Met een PoIP terminal maakt u gebruik van uw bestaande internetverbinding en zijn uw klanten verzekerd van een razendsnelle transactieverwerking (<1 sec.). Bovendien vervallen voor u de inbelkosten. Allegro helpt u graag verder.

AllegroHosting

Naast een professioneel bedrijfsnetwerk wilt u natuurlijk ook graag gebruik maken van een professioneel datacenter voor uw website(s) of online applicaties. Allegro maakt voor haar webhosting en Hosted Exchange gebruik van eigen servers in uitermate betrouwbare datacenters in Amsterdam: Global Switch en Telecity. Uiteraard verzorgen we ook de bijbehorende domeinregistratie.