Allegro

Hardware

Bij de inrichting van uw computerpark staan gemak en betrouwbaarheid voorop. Allegro kan u alle hardware leveren die past bij uw ICT-omgeving.

Heeft u een nieuwe werkplek nodig? U belt met uw contactpersoon en we voorzien u van een objectief en eerlijk advies. Heeft u een keuze gemaakt? Dan zorgen wij ervoor dat de benodigde apparatuur in no time wordt geleverd en operationeel is. Dan kunt u weer verder met waar u goed in bent: het runnen van uw onderneming.

 

Vasco, wereldwijd marktleider authenticatieproducten

Nog altijd staan vaste wachtwoorden bovenaan de lijst van beveiligingsproblemen. Dat probleem kan opgelost worden door gebruik te maken van hardware en software-tokens, bijvoorbeeld de identity-tokens van Vasco. Vasco is wereldwijd marktleider op het gebied van gebruiker authenticatieproducten.

Gebruikersauthenticatie is essentieel voor een veilige toegang tot remote applicaties en netwerken. De meeste mensen kennen de tokens van de ABN AMRO bank en de Rabobank voor authenticatie van gebruikers van Internetbankieren. Vasco’s authenticatie oplossing dicht het security gat dat veroorzaakt wordt door statische wachtwoorden (logon en wachtwoord, denk aan de gele briefjes op uw computer) voor de autheniticatie van gebruikers en is een volwaardige aanvulling op de SSL VPN. Een groot voordeel van de Vasco-tokens is dat er op thuiswerkplekken en laptops geen speciale software hoeft te worden geïnstalleerd. De tokens kunnen worden toegepast bij IPsec VPN-clients, in standaard webbrowsers en natuurlijk binnen de diverse SSL VPN-oplossingen. Centraal in het netwerk wordt dan een Vasco Identikey Server geïmplementeerd, die alle authenticatieverzoeken afhandelt.

Onze medewerkers vertellen u graag meer over de Vasco-tokens. Bel of mail ons voor meer informatie!

 

Fortinet, de ultieme real-time netwerk beveiliging

De FortiGate router/firewall is de ultieme alles-in-één, real-time netwerk beveiliging. Deze goed te installeren en te beheren router/firewall levert uitzonderlijke waarde en prestaties voor middelgrote bedrijven en bijkantoren.

Het product wordt geleverd met een compleet pakket aan diensten, waaronder antivirus, firewall, SSL-VPN detectie en preventie van inbreuken in het netwerk, contentfiltering en regeling van het dataverkeer. Zo bent u adequaat beschermd tegen de meest schadelijke bedreigingen, zonder dat dit nadelig is voor de prestaties, kosten of beheersbaarheid.

Onze medewerkers vertellen u graag meer over de routers van Fortinet. Bel of mail ons voor meer informatie.

 

Qnap, uitgekiende storage oplossingen

De storage oplossingen van het Thaise QNAP Systems hebben in de diverse nationale en internationale media al flink wat prijzen in de wacht gesleept. Het is een uitgekiende combinatie van hoogwaardige techniek, doordacht vormgegeven uitvoering, uitgebreide slimme software en grote gebruiksvriendelijkheid.

Om de juiste componenten te kunnen koppelen besteedt QNAP veel energie aan het achterhalen van de wensen uit de markt. De basis hiervoor is het forum, waar door de QNAP-community uitdagingen gezamenlijk worden omgezet in nieuwe toepassingen en aanbevelingen. Deze feed-back wordt vervolgens door de engineers meegenomen in de ontwikkeling van nog betere oplossingen.

Onze medewerkers vertellen u graag meer over de storage oplossingen van QNAP. Bel of mail ons voor meer informatie.